edellinen  seuraava - laukaansanomat.fi perjantai 2011-03-18. Uusin
*


patong.fi

Patong - Kata
Ravintolat
Patong Sauna ja kabinetti
Patong Majatalo-Huoneistot
Patong Kata Mopot ja auto

Flying Finn
Vene-Kalastus
Vuokrattava Talo-Huvila Thalangissa
thailand.fi - phuket.fi - flyingfinn.info - midnightsunrestaurant.info


N:o 25

Perjantai 2011-03-18
Arkisto
1999
2009
2011 tammikuussa: Kelvoton kaavoitus kostautuu 
Yksityinen päiväkoti Aurinkoinen Oy haluaa rakentaa Laukaan keskustaan päiväkodin. Paikaksi on valikoitunut Urheilukentän takana oleva maa-alue, jonne ajoyhteys tulisi Urheilutieltä, asuntokadulta. Asukkaat ovat keränneet 79 nimen adressin ja vastustaneet hanketta juuri siksi, että päiväkodin liikenne on täysin sopimaton asuntoalueen läpi. Päiväkoti toimisi myös öisin ja viikonloppuisin. Asukkaat tekivät oikaisuvaatimuksen kunnanhallituksen päätöksestä, jossa tontin hinta vahvistettiin. Kunnanhallitus hylkäsi oikaisuvaatimuksen perusteettomana joulukuun loppupuolella 2010. Lue!

Isonna!

2011 maaliskuussa: Asukkaat ovat valittaneet hallinto-oikeuteen. Vuokrasopimus on jo tehty!

Maanvuokrasopimus Laukaassa 30.12.2010

Vuokranantaja: LAUKAAN KUNTA Jarmo Toikka Maankäyttöinsinööri
Vuokralainen: PÄIVÄKOTI AURINKOINEN OY Rauno Hänninen Toimitusjohtaja
Vuokrasopimus kokonaisuudessaan täällä!


Maanvuokrasopimus
 
2011 maaliskuussa: Päiväkodin tonttifarssi jatkuu. Laukaan kunnanhallitus halusikin ”antaa tietoa mm, kuntalaisille siitä, mitä alueelle voi lähteä rakentumaan”.

Kun asiaa käsiteltiin aikoinaan kunnanhallituksessa, niin kunnanhallituksen jäsenet ja asian esittelijä, kunnanjohtaja Esko Koliseva sekä kuntalaiset käsittivät, että Päiväkoti Aurinkoinen Oy on kiinnostunut rakentamaan päiväkodin ko. tontille. Aurinkoinen Oy järjesti mm. tiedotustilaisuuden kuntalaisille asiasta, johon se kutsui asukkaita Laukaa-Konnevesi-lehdessä julkaistussa isossa ilmoituksessaan.

Tiedotustilaisuudessa kenellekään paikalla olleista ei jäänyt mitään epäselvää, etteikö kyseessä olisi päiväkotihanke.

Nyt kuitenkin kunnanhallitus on hyväksynyt kaavoitus- ja rakennuslautakunnan tekemän vastineen 79 kunnan asukkaan tekemään oikaisuvaatimukseen, jossa kunnanhallitus sitten toteaa Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle, että

”Tässä tapauksessa halutaan korostaa, että kunnanhallitus on päättänyt nimenomaan tontin hinnoittelusta eikä sen luovuttamisesta jollekin tietylle toimijalle. Asiatekstissä haluttiin antaa tietoa mm. kuntalaisille siitä, mitä alueelle voi lähteä rakentumaan.”

Lausunto Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle kunnanhallituksen päätöksestä 20.12.2010 § 249 tehdystä valituksesta.
Valmistelijat: Maankäyttöosaston päällikkö Jukka Lappalainen, p. (014) 267 5820 ja maankäyttöinsinööri Jarmo Toikka, p. (014) 267 5790 ). Linkki: Khall 7.3.2011

Häveliäästi unohdetaan kertoa, että reilussa viikossa kypsyi sitten ajatus, että Päiväkoti Aurinkoinen Oy on sopiva maanvuokraaja ja maankäyttöinsinööri sitten laatikin maanvuokrasopimuksen joulukuun lopussa 2010.

Vastine on hyväksytty kunnanhallituksen kokouksessa 07.03.2011 ja vielä vain todetaan, että Laukaan kunnanhallitus halusikin ”antaa tietoa mm, kuntalaisille siitä, mitä alueelle voi lähteä rakentumaan”.

Laukaan Sanomat. Pertti Manninen. Perjantai 2011-03-18.







N:o 24

Keskiviikko 2011-03-09
NETTIRUUTU - ASIAKASPÄÄTE
Tehokas - aktiivinen - palveleva mainos- ja infokanava
yleisökäytössä.

nettiruutu.fi
"Nettiruutu-innovaatio ahkerassa käytössä Ravintola Rosannessa Laukaassa tänään puolen päivän aikaan."

Kuva: Lounasravintola Rosanne. Laukaantie. Keskusta. Laukaa. Jyväskylän Seutu. Keski-Suomi. Keskiviikko 2011-03-09 klo 11:30. Pertti Manninen.





Maanpuolustus …
Rahapolitiikka …
Valtion omistus …
Julkinen talous …
Lainkäyttö …
Pysäköinti …

Muut lehdet. Ilta-Sanomat tiistaina 2011-03-08. Seppo Ahti.

BISQUIT
”Pysähtyneisyyden aika

"Suomi on täysivaltainen tasavalta.”
Näin nasevasti Suomen perustuslaki alkaa. Lainsäätäjä pitää kansalaisia oletusarvoisesti niin valveutuneina, ettei ole katsonut tarpeelliseksi erikseen määritellä mainittua täysivaltaisuutta.
Turhaa se olisikin. Eivätköhän valtiollisen täysivaltaisuuden keskeisimmät kriteerit ole suomalaisille jo liiankin tuttuja.
...
Pysäköinti

Matti Vanhanen oli pitänyt perustuslakivaliokunnan kiireisenä koko alkuvuoden. Sen sijaan että olisi määrännyt pysäköinnin vapaaksi ja Vanhaselle pienet sakot, perustuslakivaliokunta vapautti Vanhasen ja antoi pysäköinnistä päätöksen, johon ei pystyisi edes Timo Kalli.

Kallihan on mies, joka ei tottele lakia, jos ei ole sanktiota. Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja taas katsoi, että vaikka pysäköinnistä ei ole lakia, sanktiota kannattaa noudattaa eli maksaa pitää.

Perustuslakivaliokunnan kanta ajoi suomalaiset oikeustieteen professorit sotajalalle. On aina mukava seurata, kun nämä haaskiolle menneet raamatunselittäjät ottavat yhteen ilman lausuntopalkkioita.

Lopullisesti rintamalinjat sekosivat, kun korkeinta oikeutta johtava vapaaherratar kertoi kantanaan, ettei perustuslakivaliokunta oikein ymmärrä asioita.

No, korkein oikeushan on aika omanlaisensa juridinen kokoontumisajo. Sieltä on löytynyt sulassa sovussa veronkiertäjiä, liikejuristeja ja tupakkatehtaiden ylimääräisiä asiamiehiä, kyllä sinne aina yksi alemman tason aatelinenkin mahtuu.”

Ilta-Sanomat tiistaina 2011-03-08. Bisquit - Seppo Ahti.


Muut lehdet. Viikkosanomat-blogi

Omituinen maa: Suomi. Korkeimman oikeuden presidentti Pauliine Koskelo ei ymmärrä lainsäädäntövallan ja toimeenpanovallan eroa.
Maaliskuu 5, 2011 Lue!

Risikon listaa ei tarvittu. Panimoteollisuuden agentti terveysministeri (sic!) Paula Risikko onnistui torppaamaan mainoskiellon.
Maaliskuu 6, 2011 Lue!

Sampsa Kataja vaatii velkavankeutta takaisin. Ylen vaarallinen otsikko ei vastannut todellisuutta.
Maaliskuu 6, 2011 Lue!

Mitä Pauliine Koskelo oikein sanoi? ”Voi tietysti olla niin, että perustuslakivaliokunnalla on ollut vähän liikaa vaikeita asioita viime aikoina ja ehkä siellä ei ollut aikaa miettiä tätä ihan niin perusteellisesti kun olisi ollut toivottavaa.”
Maaliskuu 7, 2011 Lue!

Jotain järkeä uutisointiin. Ministeriö tyrmää Ylen väitteet sakkorikosten lisääntymisestä. Sampsa Kataja haukkana.
Maaliskuu 8, 2011 Lue!

Tukiainen yrittää lyödä Harkimon ennätyksen – härskiydessä.
Maaliskuu 8, 2011 Lue!

Maanvuokrasopimus on jo tehty! Laukaan kunta – Päiväkoti Aurinkoinen Oy perustettavan yhtiön lukuun
Maaliskuu 9, 2011 Lue!


Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi


Arkisto

Lauantai 2009-05-30

Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!
Yksi etappi on saavutettu ja sivuutettu. Onnea tulevaisuudelle!
45 abiturienttia muuttuu ylioppilaiksi yhdellä hujauksella. Keski-Suomi. Laukaan lukio. Kuva Pertti Manninen tänään lauantaina 2009-05-30 klo 13:13. Tytärkin on kuvassa mukana.

Kuva samasssa paikassa 10 vuotta aikaisemmin:
Laukaassa kesän alussa 1999. Yksi etappi on sivuutettu. Onnea tulevaisuudelle. Nettisanomat n:o 0, 1999-07-26 galleria/uudet/galleriauudet.htm





Arkisto

Funding scandal taints Finland's reputation. Financial Times

Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta! 
Pääministeri Matti Vanhasen toiminta Helsingin pakkoliitospäätöksessä Sipoosta. Nettisanomat mm.  keskiviikkona 2006-10-04   

Jyväskylän sankarit oikeuskanslerilla ja käräjillä!
Oikeuskansleri pesi puhtaaksi Mauri Pekkarisen. Huonommin kävi ex-kaupunginjohtaja Pekka Kettuselle, jolle käräjäoikeus tuomitsi vankeusrangaistuksen, ei tosin lahjuksista vaan rattijuoppoudesta.
    

Oikeuskansleri Jaakko Jonkka pesi puhtaaksi ministeri Mauri Pekkaisen vaalirahasotkussa. Oikeuskansleri uskoi ministeriä, kun tämä kertoi unohtaneensa noin 850 000:n euron avustuksen Suomi-Soffalle myydessään kuuluisia taulujaan samalle firmalle muutamaa kuukautta myöhemmin. Jäävikään Pekkarinen ei avustusta myöntäessään ollut, koska taulukaupasta ei ollut ministerin kertoman mukaan mitään tietoa avustuksen myöntämishetkellä. Huomattuaan puolitoista vuotta myöhemmin munauksensa Pekkarinen kiiruusti palautti taulukaupparahat Suomi-Soffalle. Taulujen kohtalosta ei ole julkisuudessa kerrottu.  Jyväskylän ex-kaupunginjohtaja Pekka Kettunen tuli kunnolla pestyksi  Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä, jolla tämä tuomittiin 80 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen, joka pistetään toimeen, jos Kettunen vielä möhlii rangaistuksen arvoisesti. Lehtitietojen mukaan siviilirangaistukseksi tuli myös avioero tämän jupakan seurauksena.

 Kuvat  Pertti Manninen.

Oikeuskansleri tasapainoilemassa nuoralla Sonera-tutkimuksiaan. Suomen oikeuskansleri sai vihdoin Sonera-tutkimuksensa päätökseen: Maan hallitus ei ole mitenkään käsitellyt Soneran UMTS-kauppoja. Yllätyksenä ei voi pitää edes vastausten yhdenmukaisuutta.  Ainutlaatuinen kuvareportaasi  2002-10-10.   (Oikeuskanslerina oli vuonna 2002 Paavo Nikula).

Keskustan Pekkarinen". Hä - Ruka! - 
www.ruka.fi.   Vaalien aattona Jyväskylässä 2007- 03-14.

Kuningas New Yorkissa.
Muut lehdet: Jyväskylän kaupunginjohtaja Pekka Kettunen, Keski-Suomen Puhelin Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja ja sen tytäryhtiön Kestel Oy:n hallituksen puheenjohtaja kertoo Suur-Jyväskylän lehdessä 21.06.1995: "KSP:ssä olen mukana valvomassa kaupungin etua, sillä kaupunki on KSP:n suurin osakas puhelinliittymien kautta. Olisi mielestäni aika nurinkurista, jos kaupunki ei saisi olla valvomassa etujaan. KSP ei ole missään erikoisasemassa vaan kaupunki kilpailuttaa yhtiöitä aina kun se on mahdollista. Ja tietysti käytetään jääviysmenettelyä, silloin esittelijä on toinen, selvittää Kettunen." 

Kettusen toiminta oli ratkaiseva, kun puhelinyhtiö saatiin pois keskisuomalaisilta pienosakkailta liikemiesten temmellyskentäksi. Myös Keskisuomalaisen panos oli merkittävä filunkiyhtiöineen ja pienosakkaiden valtakirjojen keräysilmoituksen kohtalokkaalla viivästyttämisellään. Kettusen toiminta
2002-02-24. Täydellinen selostus 2002-02-24.

Lue myös! Näin Jyväskylässä: Ex-kaupunginjohtaja Pekka Kettunen sai pitää erorahansa vaikka ne olivat laittomat! - Tunarit ja munarit eivät raskineet pyytää niitä takaisin! Kirjoituksia Kettusesta  2008/02/08

Myös pääministeri Matti Vanhasen vaalirahailmoitus on puutteellinen ja lakia rikkova vaikka pääministeri kehuukin antaneensa sen asianmukaisesti!

Tänään tiistaina 2008-06-10 Ilta-Sanomissa:
"Vanhanen huomautti ilmoittaneensa omat vaalirahansa, mutta osan merkittävistä sosiaalidemokraateista jättäneen kunnollisen ilmoituksen tekemättä."  Kuinka hassusti kävikään. Helsingin Sanomien ja julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan Kehittyvien maakuntien Suomi-yhdistyksessä oli vain viisi rahoittajaa. Kun Matti Vanhanen sai yhdistykseltä vaalirahaa 10 000 euroa, niin pakostakin jonkun, tai mahdollisesti kaikkien sukarien ja kakkosten, lahjoitus on ylittänyt 1700 euroa, jotka olisi pitänyt erotella. Lain rikkominen tietämättään kuulostaa aika hupaiselta pääministerin suusta. Vanhanenhan väitti olleensa siinä käsityksessä, että lahjoittaneita liikemiehiä oli useita kymmeniä.
Matti Vanhasen vaalirahailmoitus.
Pertti Manninen, Nettisanomat. Tiistai 2008-06-10.

Lue myös! Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta! Pääministeri Matti Vanhasen toiminta Helsingin pakkoliitospäätöksessä Sipoosta,  mm. 2006-10-04   

Financial Times päättää Suomen vaalirahoitusta koskevan artikkelin tänään tiistaina 2008-06-10 näin:

"But the questions remain of why such shadowy legislation was drawn up in the first place by a country so committed to transparency and why it was not reformed sooner." Financial Times


Bisquit tänään. Ruusuista rikkauksiin.

"Omaisuusvero on jo onnistuttu siirtämään demarien toverisella avulla tykkänään valtion maksettavaksi ja perintöveronkin kanssa ollaan jo melko pitkällä. Uusin maksullinen innovaatio on erityisesti Suomen maakuntien piirissä kehitetty maksullinen arvovalintavaikuttaminen. Toisinaan näkee käytettävän myös muotoa maskullinen." Ruusuista rikkauksiin. Bisquit Seppo Ahti. Ilta-sanomat tiistaina 2008-06-10.

Lue myös! Maa ja maksattaminen. 

"Tässä esitetään seuraava veikkaus: Kapitaali bonuksesta. Moraali anuksesta. Tieto siitä, ettei pääomalla ole isänmaata, näyttää nyt levinneen jopa valtiovarainministeriöön. Antti Kalliomäki esittää viimeisenä vallankumouksellisena tekonaan varallisuusveron poistamista isänmaasta. Forssan suunnassa saattaisivat pyöriä haudoissaan jos eläisivät, koska eivät ymmärtäisi maailman muutosta". Maa ja maksattaminen. Bisquit, Iltasanomat tiistaina 20.09.2005. "Antti Kalliomäen viimeinen vallankumouksellinen teko" 2005/09/20



Arkistosta: http://www.nettisanomat.com/2008/06/15/kuvasivu.html


Tänään, eilen ja 90 vuotta sitten. Kuvat perjantaista (00:01) sunnuntaille (00:14).


"Matti Vanhanen ja Toivo Sukari keskustelevat uudesta El Doradosta."
Britannia ?  Tv-kuva (Monty Pyton) perjantai 2008-06-13. Klo 00:01.
Kuvat. Pertti Manninen. Selostus tulossa!

Ylläoleva arkistosta: http://www.nettisanomat.com/2008/06/15/kuvasivu.html




torstaina 2009-04-23
TV-dokumentti: Paul Wolfowitz esittelee köyhyyden poistamisohjelmaansa tultuaan nimitetyksi Maailman pankin johtajaksi. (SVT2 keskiviikkona 2009-04-22 yöllä.)
"Tietyt asiat ovat ilmeisiä, tavoitteena on vähentää köyhyyttä." "Kun kaikki köyhät on tapettu ei köyhyyttä enää ole."
"Vissa saker är uppenbara. Som att målet är att minska fattigdomen." "När de fattiga har dödats Finns ingen fattigdom mer"

TV-dokumentti: Paul Wolfowitz esittelee köyhyyden poistamisohjelmaansa tultuaan nimitetyksi Maailman pankin johtajaksi. Kuvat keskiviikkona 2009-04-22 yöllä (Suomen aikaa) dokumenttisarjasta Världen, osa "En torped ber om ursäkt" - Torpeedo pyytää anteeksi. Siinä entinen torpeedo John Perkins kertoo USA:n likaisesta pelistä, jossa tapettiin valtion päämiehiä lento-onnettomuuksiksi naamioiden ja paljosta muusta, Katso ohjelman esittelyteksti. Ensimmäinen sitaatti Wolfowitzin, toinen Perkinsin. Kuvat Pertti Manninen SVT2-UR:n lähetyksestä. Nettisanomat torstaina 2009-04-23. Isonna! Lue myös! Nettisanomat 2005-03-19

 



Moe työvoimatoimistossa. Matti Reijonen.

ONKO TÄLLÄ HETKELLÄ IT-ALA ENÄÄ KASVUSSA?
NO TÄLLÄ HETKELLÄ SILLÄKIN PUOLELLA MENEE VÄHÄN HEIKOMMIN.

ENTÄS SE PALJON PUHUTTU YT-ALA? SIELLÄ TAITAA PYYHKIÄ NYT HYVIN. KASVUNÄKYMÄT YT-ALALLA TAITAVAT OLLA RAJATTOMAT. SIELLÄ KAIVATAAN VARMAAN RAUTAISIA YT-ALAN AMMATTILAISIA?
...TUOTA... ÖÖ...
 

Torstai 2003-10-02 nettisanomat.com

&
2003.
Elisa aloitti maanantaina 03.11.2003 YT-neuvottelut 900 sadan työntekijän kanssa.


Torstai 2003-10-02 nettisanomat.com


2008 mm. Nokia Siemens karsii Suomesta 750 työpaikkaa. Yt-neuvottelut alkavat 24. marraskuuta.

"Tänään ilmoitetut sopeuttamissuunnitelmat ovat vaikeita, mutta välttämättömiä toimia saavuttaaksemme säästötavoitteet ja varmistaaksemme, että olemme pitkällä aikavälillä kilpailukykyinen yritys, joka voi investoida tulevaisuuteen, sanoo Nokia Siemens Networksin operatiivinen johtaja Mika Vehviläinen tiedotteessa."

Tiistai 2008-11-11 taloussanomat.fi


2000. Lue myös! Esimakua tulevasta? Jäähyväiset Nokialle vai Nokian jäähyväiset? Nokia lähtee 1. Tapaus Äänekoski.


Torstai 2000-08-10 nettisanomat.com


Eripainos. 
Torstai 2000-08-10 nettisanomat.com


Esimakua tulevasta? Jäähyväiset Nokialle vai Nokian jäähyväiset?
Nokia lähtee 1. Tapaus Äänekoski.


Sisä-Suomen lehti lauantaina 1. heinäkuuta 2000


Esimakua tulevasta? Jäähyväiset Nokialle vai Nokian jäähyväiset?
Nokia lähtee 1. Tapaus Äänekoski.


Jyväskylän kaupunginjohtaja Pekka Kettunen oli siirtohankkeen takana (2000) ja Nordea rakensi toimitilat järven päälle! Nettisanomat julkaisi Sisä-Suomen lehden monisivuisen aineiston torstaina 2000-08-10. Lue!
http://www.nettisanomat.com/2000/08/10/etusivu.htm




http://www.nettisanomat.com/2007/01/09/aretvar1957.htm


Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.




Sanat & Merkitys

Brax: Oikeusvaltio voi hyvin. - Laina-asiakkaan taakka kasvaa.
Etelä-Suomen Sanomat. Lahdessa torstaina 18. syyskuuta 2008.

"Suomi on oikeusvaltio, ministeri Tuija Brax (vihr) vakuutti epäilijöille keskiviikkona Lahdessa. Media kaivelee silloin tällöin julki tapauksia, joiden yhteydessä kysytään, miten oikeusvaltion laita oikein on. Median tehtävä on tarkkailla ja vahtia oikeuden toteutumista." Brax: Oikeusvaltio voi hyvin. 
Etelä-Suomen Sanomat. Lahdessa torstaina 18. syyskuuta 2008.
Kuvateksti: Oikeusministeri Tuija Brax esiintyi keskustelutilaisuudessa Sibeliustalossa, jossa mediaa edusti ESS:n päätoimittaja Heikki Hakala.

"Pankit ovat siirtämässä kriisiriskejään entistä enemmän asiakkaille. Nordea ilmoitti nostavansa suurten ja keskisuurten asiakkaidensa lainan korkoja yksipuolisesti puoli prosenttiyksikköä kustannusten kallistumisen takia- OP-Pohjola harkitsee samaa. Yhdysvaltain finanssikriisi on lisännyt pankkien epäluttamusta toisiaan kohtaan ja siten pankkien hankkiman rahan hintaa. Finanssialan Keskusliitto on neuvotellut Rahoitustarkastuksen kanssa asuntovelkakirjoihin ehdon, jolla pankki saa yksipuolisesti nostaa korkoa, jos sen vakavaraisuus on vaarassa." Laina-asiakkaan taakka kasvaa. ESS-työryhmä. Etelä-Suomen Sanomat. Lahdessa torstaina 18. syyskuuta 2008.

Lue myös!
Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa!

Pääkirjoitus. Nettisanomat 2008/04/24

Lue myös!
Pankit eivät ota riskejä asuntolainoissa.

Pääkirjoitus. Nettisanomat 2002/05/30

Lue myös!
Seppo Konttinen: "Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio."

Selostus Suomen Yhdyspankin omaisuuden siirtämisestä turvaan. Aivoina Björn Wahlroos ja Ahti Hirvonen. "Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa."
Nettisanomat 2004/05/20

Lue myös!
Pääkirjoitus. Vaurastumisesta tulee tehdä hyve eikä sitä tule tulkita "riistoksi".
 
Paljastetaan kuka näin sanoi ja siinä sivussa jonkinlainen raapaisu valtionyhtiöiden hävittämisestä eli yksityistämisestä.
Kymmeniä kirjoituksia ja henkilönimiä Koivistosta lähtien!
Nettisanomat 2006/11/11





Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen


 


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 

laukaansanomat.fi Perjantai 2011-03-18 - N:o 25 - Päiväkodin tonttifarssi jatkuu. Laukaan kunnanhallitus halusikin ”antaa tietoa mm, kuntalaisille siitä, mitä alueelle voi lähteä rakentumaan”.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2011-03-18, nettiin 2011-03-18, linkkejä 2011-03-18. Arkistotekstit ja -kuvat Nettisanomista.
Laukaan Sanomat 2011/03/18 - Päiväkodin tonttifarssi jatkuu. Laukaan kunnanhallitus halusikin ”antaa tietoa mm, kuntalaisille siitä, mitä alueelle voi lähteä rakentumaan”. - kunnanjohtaja Esko Koliseva - maankäyttöosaston päällikkö Jukka Lappalainen - maankäyttöinsinööri Jarmo Toikka - Kuva. "Nettiruutu-innovaatio" - BISQUIT ”Pysähtyneisyyden aika - Päiväkoti Aurinkoinen. Maanvuokrasopimus tehty - Asukkaat valittivat hallinto-oikeuteen oikaisuvaatimuksen hylkäämisestä.- laukaansanomat.fi perjantai 18.03.2011 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat - N:o 25. Päiväkodin tonttifarssi jatkuu. Laukaan kunnanhallitus halusikin ”antaa tietoa mm, kuntalaisille siitä, mitä alueelle voi lähteä rakentumaan”.

Sivun alkuun!

Näin se menee:
Maanantaina makkarat tehtiin,
tiistaina tikut vuoltiin,
keskiviikkona keitto keitettiin,
torstaina tupaan kannettiin,
perjantaina perheelle annettiin,
lauantaina liemi latkittiin,
sunnuntaina suu pyyhittiin.


Sivun alkuun!

 

2012-05-12: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


Tämä keskiviikko.fi -sivusto on nettisanomat.com -sivuston rinnakkaissivusto. Sivuston restaurointi 2016-03-22: Vuosien 2009, 2011 ja 2012 logot ja niiden linkit korjattu, otsikot korjattu ja puuttuvia kuvia palautettu. Vuodet 2013, 2014, 2015 ja 2016 lisätty 19.03.2016 saakka hs27.com-sivuston pohjalta.